Duyuru : Çatalca Eğitim Kampüsü İnşaat Yapım İhalesi - Detay Bilgi Al

Bıcırık Fare

50 ₺

Yetim annelerin yüreklerindeki sevgi ve hüznü bir araya getirerek ilmek ilmek ördükleri bu oyuncağı bir yetime hediye et. İyilik yolculuğumuza ortak ol.

Tag:

Bıcırık Fare

İYİLİK GEMİSİ-AMUGURUMİ MİKİMAUS

Merhaba. Benim adım Bıcırık. Galiba sürekli konuştuğum için bana Bıcırık diyorlar. Çok konuştuğum için etrafımdakilerin benden bıkıp usandığını zannetmeyin sakın. Tam tersine, bütün arkadaşlarım benimle sohbet etmeyi çok sever. Sabahları yataktan kalkar kalkmaz ilk yaptığım şey konuşmak: “Günaydın pencere! Günaydın güneş! Günaydın ellerim” Sonra evdeki herkesin yanına gidip tek tek her birine “Günaydın” demek. Bugün de aynı şeyi yaptım. Kardeşlerimin üzerine atlayıp onları uyandırdım ve “Günaydıııın!” diye bağırdım. Birazdan Küçük Oyuncaklar, Büyük Mutluluklar Kulübü’ne gidip geçen gün yaptığım başvuruya ne zaman döneceklerini soracağım. Laf aramızda, amacım onları bıktırmak ve bir an evvel küçük arkadaşıma kavuşmak.

***
Hatay Reyhanlı’da Suriyeli annelerimiz ve Yetim Vakfı gönüllüleri tarafından başlatılan “İyilik Gemisi” projesi, 2019 yılından beri çocuklara ve ailelerine umut olmaya devam ediyor. Bu geminin tayfaları hem anneler hem de sevgili bağışçılarımız. Yolcular, tabii ki güzel çocuklarımız. Her şey onların daha güzel bir geleceğe yol alması için.

İyilik Gemisi, Yetim Vakfı tarafından yetim ailelerine yönelik düzenlenen ve gönüllülerce yürütülen Hayatı İdame Ettirme ve Psikososyal destek projesidir. #iyilikgemisi

Bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
instagram - @iyilikgemisi
twitter - @iyilikgemisi