Vuslat Derneği İle İşbirliği Protokolü

2019-11-22 |
Vuslat Derneği İle İşbirliği Protokolü

Yetim Vakfı ile Vuslat Derneği arasında Reyhanlı Eğitim Köyünde yürütülecek psikososyal destek çalışmalarından, giyim ve barınma faaliyetlerine kadar birçok farklı alanda işbirliği protokolü imzalandı. Yetim Vakfı ile Vuslat Derneği arasında işbirliği protokolü imzalandı. Yetim Vakfı Genel Başkanı Mehmet Gülsatar ve Vuslat Derneği Genel Başkanı Muhsin Keleş’in katıldığı protokol imza töreni Yetim Vakfı Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi. Protokol, Reyhanlı Eğitim Köyünde yürütülecek psikososyal destek çalışmalarından giyim ve barınma faaliyetlerine kadar birçok farklı alanda işbirliği yapılmasını kapsıyor. “HAYIR FAALİYETLERİ ARTIRILMALI” İmza töreninde, yapılan işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yetim Vakfı Genel Başkanı Mehmet Gülsatar, protokolün hayırlı olmasını diledi. Vuslat Derneği Genel Başkanı Muhsin Keleş ise, atılan adımın son derece önemli olduğunu vurgulayarak, ülkemizde ve dünyada yetimlere yönelik faaliyetlerin daha da yaygın hale getirilmesi gerektiğini belirtti.

Depremzedeler İyilikle Hayata Tutunuyor

“Yetim çocuklarımızın tespitlerine başladık ve basın yoluyla yoğun bir şekilde kayıp ve refakatsiz çocuklarla ilgili duyurular gerçekleştiriyoruz.”

Yetim Vakfı’ndan depremzedelere 10 milyonluk yardı

Ekiplerimiz Kilis, Hatay, Adıyaman, Adana, Kahramanmaraş ve Suriye’de bulunan depremzedelerin temel ihtiyaçlarını AFAD ile koordineli bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Enkazdan mucize kurtuluşlar

Asrın felaketinin üzerinden mucize kurtuluşlar devam ediyor