“Bir Kutu Gülücük”, yüzlerce mutluluk

Bir Kutu Gülücük paketi, çocukların yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Sizler de çocuklarımızın yüzünde tebessüme vesile olabilirsiniz.
05.04.2021 |
“Bir Kutu Gülücük”, yüzlerce mutluluk

“Bir Kutu Gülücük” projemizle yetim çocuklarımıza mutluluk dağıtmaya devam ediyoruz.

Gönüllülerimiz oyuncak, kırtasiye, akıl, zeka ve el becerilerini geliştirici ürünlerden oluşan “Bir Kutu Gülücük” paketlerimizi Suriye’nin İdlib kentindeki Meşed kampında dağıttı.
İçeriği uzmanlar tarafından oluşturulan ve çocuklarımızın duygusal, zihinsel, fiziksel gelişimlerine katkı sunan paketlerimiz bu kez 265 çocuğumuzun gülümsemesine vesile oldu.

“Bir Kutu Gülücük” paketinde neler var?

Paketin içinde Dobble Oyunu, Cobble Oyunu, Ahşap Kule Oyunu, Hikaye Küpleri, T Puzzle Tangram, Kinetic Kum, Çim Adam, Köpük Balon, Hop-Top Çevir Zıpla ve Topaç oyuncakları bulunuyor.

Depremzedeler İyilikle Hayata Tutunuyor

“Yetim çocuklarımızın tespitlerine başladık ve basın yoluyla yoğun bir şekilde kayıp ve refakatsiz çocuklarla ilgili duyurular gerçekleştiriyoruz.”

Yetim Vakfı’ndan depremzedelere 10 milyonluk yardı

Ekiplerimiz Kilis, Hatay, Adıyaman, Adana, Kahramanmaraş ve Suriye’de bulunan depremzedelerin temel ihtiyaçlarını AFAD ile koordineli bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Enkazdan mucize kurtuluşlar

Asrın felaketinin üzerinden mucize kurtuluşlar devam ediyor