İyi ki Varsınız

2021 Ramazan Faaliyetleri
09.03.2022 |
İyi ki Varsınız

2022’ye tekabül eden 1443 Ramazan’ına, “Ramazan Bereket, Yetim Emanet” diyerek girdik. Birkaç ay öncesinden başlayan çalışmalarımızı, Ramazan boyunca her daim yükselen heyecanımızla güzel şekilde yürütmeye çalıştık. Sizlerin desteği, yanımızda oluşunuz, bize her zaman güç verdi ve 4 kıtada, 20 ülkeye giderek 205 bin 979 yetim yavrumuza ulaştık.

Yine sizlerin desteğiyle hazırladığımız kumanya paketlerinden 58 bin 729 yetim yavrumuz ve aileleri istifade etti. Ramazan Çocuk Paketlerimizle 44 bin 65 yetim yavrumuza ulaşırken ve 23.943 kişiye iftar yemeği ikram ettik. 16 bin 539 yetim yavrumuza yepyeni bayramlıklar giydirerek onların bayrama mutlu girmelerini istedik.

7 bin 877 yetim ailemize zekât, fitre ve fidye emanetlerinizi ulaştırarak kardeşlik zincirini daha da kuvvetlendirdik. Yanı sıra Yetim Sponsorluk Destek Projesi kapsamında 2,000 yeni yetim yavrumuza ulaşarak bir senelik bir sürede 20 ülkede toplamda 9,000’e yakın yetim yavrumuza hamilik desteği sunduk.

Bu iyilik yolculuğunda yanımızda olduğunuz ve desteklerinizi her daim hissettirdiğiniz için teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Ramazan’da 200 bin yetime yardım ulaştırdık

Yaşadığımız dünyada savaş, doğal afet, açlık ve kıtlıklar, kaza ve hastalıklar nedeniyle milyonlarca çocuk yetim kalıyor.

Sri Lanka'da Yetim Çocukları Sevindirdik

Yetim Vakfı olarak Ramazan ayında hayırseverlerin bağışlarını savaş ve kriz ortamındaki yetim çocuklara ulaştırıyoruz.