Karakaçan Eşek

120 ₺

Yetim annelerin yüreklerindeki sevgi ve hüznü bir araya getirerek ilmek ilmek ördükleri bu oyuncağı bir yetime hediye et. İyilik yolculuğumuza ortak ol.

Tag:

Karakaçan Eşek

İYİLİK GEMİSİ-AMUGURUMİ EŞEK

Merhaba. Ben Karakaçan. Altı yaşındayım. Dünyada en çok sevdiğim şey zıplamak. Okula giderken zıplayarak gidiyorum. Bakkala giderken zıplayarak gidiyorum. Zıplarken kendimi çok mutlu hissediyorum. Sanki içimde bir sürü balon havalanıyormuş gibi oluyor. Hatta Küçük Oyuncaklar, Büyük Mutluluklar Kulübü’ne bile zıplayarak gittim. Orada bir sürü çocuk vardı. Hepsi başıma toplandı. Kulaklarımla oynadılar, kuyruğumu çektiler, benim yanımda çok eğlendiler. Onlara neşeli fıkralar, eğlenceli hikâyeler anlattım. Hatta Ayşe adında küçük bir kız çocuğu, bana mavi bir semer hediye etti. O günden beri onu sırtımdan hiç indirmiyorum. Bu arada size bir sır vereyim mi? Hediye edileceğim arkadaşıma da zıplamayı öğreteceğim. Keşke kocaman olsaydım, onu sırtıma alır gezdirirdim. Ama olsun, bunu yapamasam bile hayal ettirebilirim, değil mi?

***
Hatay Reyhanlı’da Suriyeli annelerimiz ve Yetim Vakfı gönüllüleri tarafından başlatılan “İyilik Gemisi” projesi, 2019 yılından beri çocuklara ve ailelerine umut olmaya devam ediyor. Bu geminin tayfaları hem anneler hem de sevgili bağışçılarımız. Yolcular, tabii ki güzel çocuklarımız. Her şey onların daha güzel bir geleceğe yol alması için.

İyilik Gemisi, Yetim Vakfı tarafından yetim ailelerine yönelik düzenlenen ve gönüllülerce yürütülen Hayatı İdame Ettirme ve Psikososyal destek projesidir. #iyilikgemisi

Bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
instagram - @iyilikgemisi
twitter - @iyilikgemisi