Duyuru : Çatalca Eğitim Kampüsü İnşaat Yapım İhalesi - Detay Bilgi Al

Kartopu Ördek

70 ₺

Yetim annelerin yüreklerindeki sevgi ve hüznü bir araya getirerek ilmek ilmek ördükleri bu oyuncağı bir yetime hediye et. İyilik yolculuğumuza ortak ol.

Tag:

Kartopu Ördek

İYİLİK GEMİSİ-AMUGURUMİ ÖRDEK

Merhaba. Benim adım Kartopu. Altı tane kardeşim var. Kardeşlerim de benim gibi bembeyazlar. Bu yüzden annemle babam hepimize çok güzel isimler koymuş. Şimdi size büyükten küçüğe doğru hepimizin isimlerini söyleyeceğim: Bulut, Kesmeşeker, Köpük, Pamuk, Kaymak ve Kartopu. Gördüğünüz gibi ben ailenin en küçük çocuğuyum. Kardeşlerimin hepsi, yetim bir çocuğun yanına gitti. Gittikleri yerden bana mektuplar gönderiyorlar. Mektuplarında çok mutlu olduklarını yazıyorlar. Artık ben de büyüdüm ve gitme sırası bana geldi. Kime hediye edileceğimi bilmiyorum. Ama eminim çok tatlı bir çocukla karşılaşacağım. Kardeşlerimle oynadığım bütün oyunları ona öğreteceğim. O da bildiği bütün oyunları bana öğretecek. Sonra ben de kardeşlerime mektuplar yazıp ne kadar mutlu olduğumu anlatacağım. Hayali bile çok güzel Allah’ım!

***
Hatay Reyhanlı’da Suriyeli annelerimiz ve Yetim Vakfı gönüllüleri tarafından başlatılan “İyilik Gemisi” projesi, 2019 yılından beri çocuklara ve ailelerine umut olmaya devam ediyor. Bu geminin tayfaları hem anneler hem de sevgili bağışçılarımız. Yolcular, tabii ki güzel çocuklarımız. Her şey onların daha güzel bir geleceğe yol alması için.

İyilik Gemisi, Yetim Vakfı tarafından yetim ailelerine yönelik düzenlenen ve gönüllülerce yürütülen Hayatı İdame Ettirme ve Psikososyal destek projesidir. #iyilikgemisi

Bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
instagram - @iyilikgemisi
twitter - @iyilikgemisi