Vakfımız tarafından yönetilen Kilis Anaokulunda düzenlediğimiz Çocuk Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Yetim çocuklarımız hem eğlendi, hem eğlendirdi. Yetim Vakfı Genel Başkanı Mehmet Gülsatar yaptığı konuşmada, “Bu şenlik; vakıf olarak bizim Kilis’te gerçekleştirdiğimiz ilk etkinliktir. Bu okulumuzun açılışından dolayı destek veren kurum ve yetkililere teşekkür ediyorum. Kilis’te eğitime yönelik faaliyetlerimiz artarak devam edecektir. Yetim Vakfı olarak korucu, önleyici, sosyal hizmet alanında çalışmalar yürütüyoruz. Çocuklarımızın risklerle karşılaşmaması için, topluma faydalı çocuklar olmaları için elimizden geleni yapacağız” dedi. Şenliğe Yetim Vakfı Genel Başkanı Mehmet Gülsatar’ın yanı sıra İHH Genel Sekreteri Durmuş Aydın, Kilis Milli Eğitim Şube Müdürü Coşkun Zencirci, yetim aileleri ve gönüllüler katıldı.