Duyuru : Çatalca Eğitim Kampüsü İnşaat Yapım İhalesi - Detay Bilgi Al

Medya ve Sosyal Medya
12.09.2021

Medya ve Sosyal Medya

Günümüzde insana ulaşmanın en kolay yollarından biri de sosyal medyadır. Pek çok sivil toplum kuruluşu tanıtım, bilgilendirme çalışmaları yapmanın yanı sıra; kaynak geliştirme çalışmalarını da sosyal medya üzerinden yürütmektedir. Gönüllülerimiz bu alanda daha fazla insana ulaşabilmemiz için sosyal medya kanalları aracılığıyla tanıtım çalışmaları organize edebilir, düzenleyecekleri etkinliklerle bağış toplayabilir ve ihtiyaç sahipleri için gerçekleştirilen projelere kaynak oluşturabilir.

Neler Yapabilirsiniz?

•          Etkili olduğunuz sosyal çevrede (iş yeri, okul vb.) Yetim Vakfı’nı tanıtan bir sunum yapabilir ve toplu bağış gerçekleştirebilirsiniz.

•          Kampanya ve projelerimizin gerek basılı materyal olarak gerekse dijital ortamda yayılımını sağlayabilir, sosyal medya hesaplarımızı takip ederek, yaptığımız paylaşımları kendi takipçileriniz ile paylaşabilirsiniz.

•          Twitter’da zaman zaman gerçekleştirdiğimiz gündem oluşturma çalışmalarına destek olabilirsiniz.

•          Eğer bir sosyal medya fenomeniyseniz sosyal medya takımımıza dâhil olabilir ya da çevrenizdeki ilgili kişileri yönlendirebilirsiniz.

•          Web site, blog ya da sosyal medya hesaplarınızda Yetim Vakfı ile ilgili içerik paylaşabilirsiniz.

•          Basın mensubu iseniz Yetim Vakfı ile ilgili içerik yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. İrtibat: medya@yetimvakfi.org.tr

•          Profesyonel fotoğrafçı ya da yönetmenseniz gerek yurt içi gerekse yurt dışında fotoğraf ve video çekimine destek sağlayabilirsiniz. İrtibat: medya@yetimvakfi.org.tr

•          Ayrıca, sevdiklerinizin doğum günü, yeni işe başlama, yıldönümleri gibi özel günlerinde onlar adına projelerimize bağış yapabilir; etrafınızdaki insanları da bu konuda teşvik edebilirsiniz. Projelerimize kaynak sağlamak için kendi etkinlik fikrinizi de oluşturabilirsiniz.

Nasıl?

•          Sizler de gönüllü olarak kaynak geliştirmek (sunum, tanıtım vb.) istediğiniz proje ile ilgili dokümanları web sitemizden indirebilir, sosyal ağlarımızdan paylaşımlarımıza ulaşabilir ve destek verebilirsiniz.

•          Etkinliğinizin sonunda etkinlik fotoğraflarını ve hikâyenizi iletişim adresimize göndererek bizimle paylaşabilirsiniz.

Benzer Faaliyetler