Bağış Yöntemleri

Yetim Vakfı Ptt Ile Bağış

Vakfımıza Ptt posta çeki hesabından da bağış gönderebilirsiniz.

PTT Posta Çeki Hesabı : 17213533

Vakfımızın en önemli sorumluluğu yaptığınız bağışları isteğinize uygun şekilde amacına ulaştırmaktır. Bu nedenle“şeffaflık” ilkemiz gereği olarak aşağıdaki konularda sizi bilgilendirir ve bu konularda bize yardımcı olmanızı rica ederiz. Bağış yaparken lütfen bağışınızın konusunu; Zekât,Fitre,Serbest, Kurban,Sadaka,Burs, Bir Kutu Gülücük vs. şeklinde belirtiniz. Kampanya kapsamında yapılan bağışlarda kampanya isminin yahut numarasının yazılması rica olunur. Açıklaması olmayan bağışlar, bağış yapıldığı tarihteki güncel projelerde yahut vakıf senedinde yer alan öncelikli alanlarda kullanılır. Bağış; bir savaşın,salgın hastalığın, doğal afetin veya bağışçı tarafından belirtilen diğer sebeplerin oluşturduğu mağduriyetleriçin yapılması halinde bu amaç için kullanılır. Bu sebepler üzerinden oluşan mağduriyetlerin ortadan kalkması halinde bağış, benzer özellik gösteren mağduriyetler için kullanılır.