Yetim Vakfı Kuveyt'te kurumsal ziyaretlerine devam ediyor

17.03.2022 | 
Yetim Vakfı Kuveyt'te kurumsal ziyaretlerine devam ediyor

Uluslararası platformda çalışmalarını sürdüren Yetim Vakfı 20 ülkede yetim çocukların ve ailelerin umudu olmaya devam ediyor. Çalışmalar kapsamında stratejik işbirlikleri için farklı ülkelere ziyaretler gerçekleştiriliyor.

Yetim Vakfı bu yıl planlanan görüşmeler kapsamında Kuveyt’e bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında Yetim Vakfı Başkan Vekili Hüsamettin Orhan ve Dış İlişkiler Koordinatörü Raşid Kıyılı, Kuveyt Büyükelçisi Ayşe Hilal Sayan Koytak’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede Türkiye ile Kuveyt arasında insanî yardım alanında işbirliği imkânları ele alındı.

Uluslararası İslamî Yardım Derneği ziyaret edildi

Yetim Vakfı’nın Kuveyt ziyareti kapsamında diğer durağı Uluslararası İslamî Yardım Derneği oldu. Derneğin Genel Müdürü Bader Saud Al Sumait ile iki kurumun ortak çalışma alanları üzerine görüşmeler sağlandı.

Yetim Vakfı’nı tanıyalım

Yetimlerin sevgi dolu ve şefkatli bir çevrede, ruh ve beden sağlığı bütünlüğü içinde gelişmesine katkıda bulunan Yetim Vakfı’mız yetim çocukların ve ailelerine destekte bulunuyor. Yetim Vakfı olarak ebeveyn kaybı yaşamış çocuklarımızın ve aile üyelerinin, yaşadıkları kayıpla başa çıkabilmelerini sağlamayı ve bu kaybın yarattığı psikolojik etkinin kişiler üzerindeki tesirini hafifletmeyi ve ailelerinin ihtiyaçlarını objektif yöntemlerle saptayıp bu ihtiyaca cevap verecek programlar geliştirmeyi, uygulama sonrası değerlendirmeler yapmayı hedefliyoruz.

Ramazan ayında bağışçılar çeşitli kalemlerde yetimlere ve ailelerine destek sağlayabiliyor. Yetim ailelerine umut olmak isteyenler Yetim Sponsorluğu, Zekât, Ramazan Kumanya Paketi, Ramazan Çocuk Paketi, Bayramlık Kıyafet, İftar Yemeği, Fitre, Fidye gibi bağış kalemleri ile bağışta bulunabiliyor. Ayrıca hayırseverler YETİM yazıp 9868’e göndererek 10 TL bağışta bulunabiliyor.

Son Eklenenler

Yetimleri Koruma Federasyonu'nun Ziyareti

Yetimleri Koruma Federasyonu, Yetim Vakfı'nı ziyaret etti.

  • 30.11.2022

Yetim Vakfı'nın Kuveyt ve Katar Ziyareti

Yetim Vakfı, Kuveyt ve Katar’da bulunan bazı STK’ları ve resmî kurumları ziyaret etti.

  • 08.11.2022