"Bir Kutu Gülücük"; Bi

Yetim çocuklarımıza en güzel hediye

BİR KUTU GÜLÜCÜK HEDİYE ET

"Bir Kutu Gülücük" nedir?

"Bir Kutu Gülücük"; insanlığımızın aynası ve emanetlerimiz olan yetim çocuklarımızın dünyasını renklendirmek ve masum yüzlerinde paha biçilemez bir gülücük izi bırakmayı amaçlayan özel bir projedir.

arka fon

“Bir Kutu Gülücük” paketinin amacı nedir?

Psikologların önerileriyle pakete konulan ürünler; çocukların akıl, zeka ve el becerilerinin gelişimine yardımcı olmayı hedeflemektedir.

"Bir Kutu Gülücük" paketinde neler var?

"Bir Kutu Gülücük" paketi; oyuncak, kırtasiye, akıl, zeka ve el becerilerini geliştirici ürünlerden oluşuyor. İçeriği uzmanlar tarafından oluşturulmuş olan paket; çocuklarımızın duygusal, zihinsel, fiziksel gelişimlerine katkı sunuyor.

Paketin içinde; Dobble Oyunu, Cobble Oyunu, Ahşap Kule Oyunu, Hikaye Küpleri, T Puzzle Tangram, Kinetic Kum, Çim Adam, Köpük Balon, Hop-Top Çevir Zıpla, Topaç oyuncakları bulunuyor.

Mutluluklarına Vesile Olun

Vakfımıza 100 TL bağışta bulunarak yetim çocuklarımıza "Bir Kutu Gülücük" bağış yapabilirsiniz. Böylelikle bir yetim çocuğumuzun mutluluğuna vesile olabilirsiniz.

"BİR KUTU GülücüK" HEDİYE ET

Proje ile çocuklara ne tür faydalar sağlanacak?

Psikologların büyük kısmının yaptığı değerlendirmelere göre, kötü bir oyun veya oyuncak, çocuğu şiddet gibi tehlikeli eğilimlere yönlendirdiği gibi, iyi seçilmiş oyun veya oyuncaklar da çocuğun gelişimine önemli katkılar sağlamaktadır. Bu nedenle anne ve babadan yoksun kalan bir çocuğun karnının tok olması kadar gelişim açısından da doyurulması şart olduğuna inanıyoruz.