Bağış Yöntemleri

Yetimlere Nasıl Yardım Edebilirim?

Değerli Bağışçımız;

Vakfımızın en önemli sorumluluğu yaptığınız bağışları isteğinize uygun şekilde amacına ulaştırmaktır. Bu nedenle “şeffaflık” ilkemiz gereği olarak aşağıdaki konularda sizi bilgilendirir ve bu konularda bize yardımcı olmanızı rica ederiz. Bağış yaparken lütfen bağışınızın konusunu; Zekât, Fitre, Serbest, Kurban, Sadaka, Burs, Bir Kutu Gülücük vb. şeklinde belirtiniz. Kampanya kapsamında yapılan bağışlarda kampanya isminin yahut numarasının yazılması rica olunur. Açıklaması olmayan bağışlar, bağış yapıldığı tarihteki güncel projelerde yahut vakıf senedinde yer alan öncelikli alanlarda kullanılır. Bağış; bir savaşın, salgın hastalığın, doğal afetin veya bağışçı tarafından belirtilen diğer sebeplerin oluşturduğu mağduriyetler için yapılması halinde bu amaç için kullanılır. Bu sebepler üzerinden oluşan mağduriyetlerin ortadan kalkması halinde bağış, benzer özellik gösteren mağduriyetler için kullanılır. Vakfımıza yapılan bağışlarda, bağışçının şartına uygun bir faaliyet alanı olmaması halinde bağış, benzeri hizmetlerde değerlendirilebilir yahut bağışçının iradesine uygun alanlarda hizmet veren vakıf ya da derneklerle birlikte hedef kitlesine ulaştırılır.

Bağışlarınız ve hassasiyetiniz için teşekkür ederiz.