Yetim çocuklar kışın üşümeyecek
Yetim Vakfı ile Vuslat Derneği arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında, Yetim Vakfı’na bağlı Reyhanlı Eğitim Köyünde öğrenim gören yetim çocuklara yönelik ücretsiz giyim mağazası açıldı.
Yetim Vakfı ile Vuslat Derneği tarafından imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde, Yetim Vakfı’na bağlı Reyhanlı Eğitim Köyünde yetim çocukların kış aylarında ihtiyaç duyduğu giyim malzemelerinden oluşan mağaza açıldı.

14 Binden fazla ürün
Vuslat Derneği bağışçılarının temin ettiği giyim malzemelerinden oluşan mağazada, 14 binden fazla giyim eşyası bulunuyor. Kaban, ceket, kazak, pantolon, bot ve daha birçok farklı ürünün bulunduğu mağazadan 950 yetim çocuğun faydalanması hedefleniyor.
Mağaza açılışına, Yetim Vakfı Genel Başkanı Mehmet Gülsatar ve Vuslat Derneği Genel Başkanı Muhsin Keleş de katıldı.