Açılışı Çocuklar Yaptı

Yetim Vakfı’nın Ankara Sincan’daki temsilciliği dualarla açıldı.
09.01.2023 | 
Açılışı Çocuklar Yaptı

YETİM VAKFI’NIN ANKARA SİNCAN TEMSİLCİLİĞİ’Nİ ÇOCUKLAR AÇTI

Yetim Vakfı’nın İstanbul Aksaray’da ve Hatay Reyhanlı’da birer psikososyal destek ve uygulama merkezi bulunmakta ve bu merkezlerde yetim, öksüz, sosyal yetim ve yetim annelerine, yaşadıkları kayıplarla veya travmalarla başa çıkabilmeleri için ihtiyaçlarına yönelik programlar geliştirilmektedir. Aynı zamanda savaş mağduru Suriyeli mülteci ailelere sosyal hizmet vermek amacıyla Kilis’te kurulmuş bir Sosyal Hizmet Merkezi ve Anaokulu, Suriye’deki bombardıman ve katliamdan dolayı göç etmek zorunda kalan yetim çocuklara ve ailelerine hizmet vermek amacıyla da Suriye Babıska’da kurulmuş bir Sosyal Hizmet Merkezi bulunmaktadır.

Yetim Vakfı’nın Ankara Sincan’daki temsilciliğinin açılışı, Türkiye’de eğitim gören Cibutili bir öğrencinin Kur’an tilavetiyle başladı. Yetim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yılmaz yaptığı açılış konuşmasında bu mekânların birer emanet olduğunu ve yetim yavruların gönüllerine dokunabilmek için buralara sahip çıkmak gerektiğini ifade etti.

Daha sonra Sincan halkına ve sivil toplum kuruluşlarına desteklerinden dolayı teşekkür ederek konuşmasını bitirdi. Yetim Vakfı Sincan Temsilcisi Ali Ekber Yaradılmış da daha çok yetime ulaşmak ve daha çok yetime sahip çıkmak gerektiğinin altını çizdi ve emeği geçen herkese şükran borçlu olduklarını söyledi.

Açılış konuşmalarının ardından dualar edildi ve çocukların öncülüğünde açılış gerçekleşti.

Son Eklenenler

İsrail Saldırıları Sonrası Filistinli Çocukların D

1948’den beri resmi olarak süren İsrail işgali günümüzde artan şiddetiyle devam etmektedir.

  • 21.10.2023

Yetim Vakfı Depremde Yetim Kalan Çocuklara Kol Kan

Yetim Vakfı, depremde yetim kalan çocuklara destek olmak için web sitesi üzerinden yapılacak başvuruları değerlendiriyor.

  • 08.03.2023

Açılışı Çocuklar Yaptı

Yetim Vakfı’nın Ankara Sincan’daki temsilciliği dualarla açıldı.

  • 09.01.2023