Adak, akika kurbanlarınızı Mali’de yetimlere ulaştırdık
17.03.2022

Adak, akika kurbanlarınızı Mali’de yetimlere ulaştırdık

Yetim Vakfı olarak bizlere emanet ettiğiniz adak ve akika kurbanlarınızı Mali’deki yetimlere ve ailelerine ulaştırdık. Bağışçılarımız Kurban vekâletleriyle Mali’deki kardeşlerimizin yüzlerinde kocaman bir tebessüme vesile oldular.

Yetim Vakfı’nı tanıyalım

Yetimlerin sevgi dolu ve şefkatli bir çevrede, ruh ve beden sağlığı bütünlüğü içinde gelişmesine katkıda bulunan Yetim Vakfı’mız yetim çocukların ve ailelerine destekte bulunuyor. Yetim Vakfı olarak ebeveyn kaybı yaşamış çocuklarımızın ve aile üyelerinin, yaşadıkları kayıpla başa çıkabilmelerini sağlamayı ve bu kaybın yarattığı psikolojik etkinin kişiler üzerindeki tesirini hafifletmeyi ve ailelerinin ihtiyaçlarını objektif yöntemlerle saptayıp bu ihtiyaca cevap verecek programlar geliştirmeyi, uygulama sonrası değerlendirmeler yapmayı hedefliyoruz.

Adak ve akika kurbanımı nasıl yetimlere ulaştırırım?

Bağışçılarımız çeşitli kalemlerde yetimlere ve ailelerine destek sağlayabiliyor. Bunlardan biri de adak ve akika kurbanları. Yetim ailelerine bu noktada umut olmak isteyenler bağışçılarımız aşağıdaki linkten kolayca adak, akika ve şükür kurbanlarını yetimlere ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirler.

Benzer Faaliyetler