Dünya Çocukları İnsani Durum Raporu Açıklandı - İncele

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Derya Yanık ile Görüşme Gerçekleştirdik
06.11.2021

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Derya Yanık ile Görüşme Gerçekleştirdik

Başkanımız Murat Yılmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Derya Yanık hanımefendi ile İstanbul’da Fahrettin Kerim Gökay Huzurevi’nde görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmede Sayın Bakana Yetim Vakfı’nın faaliyetleri hakkında bilgi verdik. Vakfımızın 4 yıldır ülkemizde ve dünyanın pek çok noktasında yapmış olduğu psikososyal destek, sosyal hizmet çalışmaları ile İstanbul, Kilis, Hatay-Reyhanlı ve Suriye’nin İdlib bölgesinde binlerce yetim yavrumuz ve annelerine verilen hizmetler ile ailelerin memnuniyetlerini paylaştık. Yine yetim çocuklar ve ailelerine yönelik sponsorluk destek sistemimiz hakkında bilgi verdik. İzmir depremi, Kastamonu sel felaketi ve Akdeniz bölgesinde çıkan yangınlar sonrası, bölgedeki halka psikososyal destek sağladığımızı aktardık. Bakan Derya Yanık, çalışmalarımızdan dolayı bizlere tebriklerini iletti. Benzer afet durumlarında psikososyal destek anlamında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinasyonunda çalışabilme imkânlarının oluşabileceğini belirtti. Değerli vakitlerini bizlere ayırdığı için Sayın Derya Yanık’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Benzer Faaliyetler