Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Derya Yanık ile Görüşme Gerçekleştirdik

Başkanımız Murat Yılmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Derya Yanık hanımefendi ile İstanbul’da Fahrettin Kerim Gökay Huzurevi’nde görüşme gerçekleştirdi.
06.11.2021 |
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Derya Yanık ile Görüşme Gerçekleştirdik

Görüşmede Sayın Bakana Yetim Vakfı’nın faaliyetleri hakkında bilgi verdik. Vakfımızın 4 yıldır ülkemizde ve dünyanın pek çok noktasında yapmış olduğu psikososyal destek, sosyal hizmet çalışmaları ile İstanbul, Kilis, Hatay-Reyhanlı ve Suriye’nin İdlib bölgesinde binlerce yetim yavrumuz ve annelerine verilen hizmetler ile ailelerin memnuniyetlerini paylaştık. Yine yetim çocuklar ve ailelerine yönelik sponsorluk destek sistemimiz hakkında bilgi verdik. İzmir depremi, Kastamonu sel felaketi ve Akdeniz bölgesinde çıkan yangınlar sonrası, bölgedeki halka psikososyal destek sağladığımızı aktardık. Bakan Derya Yanık, çalışmalarımızdan dolayı bizlere tebriklerini iletti. Benzer afet durumlarında psikososyal destek anlamında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinasyonunda çalışabilme imkânlarının oluşabileceğini belirtti. Değerli vakitlerini bizlere ayırdığı için Sayın Derya Yanık’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yetim Vakfı'nın Kuveyt ve Katar Ziyareti

Yetim Vakfı, Kuveyt ve Katar’da bulunan bazı STK’ları ve resmî kurumları ziyaret etti.

• 08.11.2022