Filistin/Gazze Şükür Kurbanı
0338.283.755,88

Filistin’de çocuklar ölüyor!

7 Ekimde başlayan ve kısa süre içerisinde soykırıma dönüşen İsrail saldırılarında çocuklar, kadınlar ve topyekun Gazze halkı hedef alınmaktadır. Kimlikleri henüz tespit edilemeyenlerle birlikte 45 bine yakın kişi katledilirken bunun yarıya yakınını çocuklar oluşturmaktadır. Evler, okullar, camiler, hastane ve ambülanslar ve tüm sivil yaşam alanları hedef gözetilmeksizin canice bombalanmaktadır. 2007 yılından beri havadan, karadan ve denizden abluka ve ambargo altında yaşam mücadelesi veren ve hayat damarları kurutulmak istenen masum halk, soykırım uygulamalarına tabii tutulmaktadır.

En az 2 milyon insan yerlerinden edilirken 1 milyonu aşkın çocuk günler geceler boyu devam eden saldırılarda ağır travmalar yaşamaktadır. 20 bini aşkın çocuğun yetim kaldığı Gazze’de bu sayının çok üzerinde de refakatsiz çocuktan bahsedilmektedir.

Yetim Vakfı olarak 7 Ekim sonrası 300 bini aşkın kardeşimize ulaştık. Şimdi kurban bayramında vacip, adak, akika ve şükür kurban bağışlarınızla Gazzeli kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz inşallah. Fakat Gazze’nin yedi ayı aşkın bir süredir kuşatılmışlık durumu ve devam eden saldırılar nedeniyle kurbanlarınızı yine kurban günlerinde Gazze dışında keserek 3 ay içerisinde bölgeye konserve et olarak ulaştıracağız inşallah.

Bunlar da ilginizi çekebilir