Bangladeş ve Mali’de Yetim Çocukları Sevindirdik

20.04.2022 |
Bangladeş ve Mali’de Yetim Çocukları Sevindirdik

Yetim Vakfı olarak yetimlerimize destek çalışmalarımızı Ramazan’ın heyecanı ve bereketiyle sürdürüyoruz. Amacımız Türkiye dâhil 18 farklı ülkede 200 bin yetime ulaşmak. Bu hedef doğrultusunda Bangladeş ve Mali’de yetim yavrularımızı desteklemeye devam ediyoruz.

Kıymetli hayırseverlerimizin desteğiyle Bangladeş'te yetim ve ailelerine 250 kumanya, sürpriz içerikleriyle 250 adet Ramazan çocuk paketi dağıttık.

İyilik deyince "uzak", "yorgunluk", "umutsuzluk" gibi kelimeler meydanı terk ediyor. Tam tersine iyilik deyince her yer yakın, her yer emek, her yer umut doluyor. Ramazan'da mutluluktan çiçek açan Mali’nin Bamako şehrinde, yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere 400 kumanya dağıtımı gerçekleştirdik.

RAMAZANDA YETİMLER İÇİN NELER YAPILABİLİR?

Ramazan’da Türkiye ve dünyanın dört bir yanındaki yetim yavrularımıza ulaştırılmak üzere hazırlanan aile ve çocuk kumanyaları, iftariyelikler, zekât, fitre ve fidyeler ile bayramlık kıyafetlere katkı verebilir, yetimlerimizin bayram sevincine ortak olabilirsiniz.

Katkıda bulunmak isteyen hayırseverlerimiz için;

Bir kumanya paketi: 400 TL

Ramazan çocuk paketi: 150 TL

Bayramlık giysi: 300 TL

İftar bedeli: 40 TL

Fitre ve fidye: 40 TL

YURT DIŞINDAN BAĞIŞ YAPMAK MÜMKÜN MÜ?

Evet mümkün. yetimvakfi.org.tr adresinden ilgili hesaplara bağışlar gerçekleştirilebilir. Ayrıca yine sitemizde bulunan IBAN ve SWIFT kodları kullanarak havale yapılabilir.

YETİM yazıp 9868’e göndereceğiniz bir SMS ile 10 TL’lik bağışta bulunabilirsiniz.

Son Eklenenler

Ramazan’da 200 bin yetime yardım ulaştırdık

Yaşadığımız dünyada savaş, doğal afet, açlık ve kıtlıklar, kaza ve hastalıklar nedeniyle milyonlarca çocuk yetim kalıyor.

Sri Lanka'da Yetim Çocukları Sevindirdik

Yetim Vakfı olarak Ramazan ayında hayırseverlerin bağışlarını savaş ve kriz ortamındaki yetim çocuklara ulaştırıyoruz.