Duyuru : Çatalca Eğitim Kampüsü İnşaat Yapım İhalesi - Detay Bilgi Al

17.06.2022

BEYKOZ SOKAKLARI ÇOCUKLARIMIZLA ŞENLENDİ

Yetim ve öksüz çocuklarımız için “Sokağıma Şenlik Geldi” etkinliği düzenleyen Vakfımız, bu kez çocukları Beykoz’da buluşturdu. Çeşitli etkinliklerle gönüllerince eğlenen çocuklarımıza program sonunda hediyelerini takdim ettik.

Çocuklar için düzenlediğimiz “Sokağıma Şenlik Geldi” etkinliğiyle bu defa Beykoz’daydık. Programımızda konuşan Genel Başkanımız Murat Yılmaz “Burada çocuklarımız çeşitli etkinliklerle yaza ‘merhaba’ diyorlar. İnşallah hayatımız hep böyle bahar gibi, yaz gibi geçsin.” dedi.

Yetim çocuklarımız ve ailelerinin yüzünü güldürmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Vakfımız, çocuklarımızı eğlenceli bir etkinlikte bir araya getirdi. Beykoz Belediyesi Mete Gazoz Okçuluk Tesisleri’nde gerçekleştirdiğimiz etkinliğe; Genel Başkanımız Murat Yılmaz, Beykoz Şube Başkanımız Şeref Kaçmaz, Beykoz Belediye Başkan Yardımcımız Fatih Sağlam ile öğretmenlerimiz, yetim ve öksüz çocuklarımızın aileleriyle gönüllülerimiz katıldı.

Beykoz Kaymakamlığı, Beykoz Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Eğitim-Bir Sen ve Türk Eğitim-Sen'in katkılarıyla düzenlediğimiz “Sokağıma Şenlik Geldi” etkinliğinde çocuklarımız tiyatrocu Hüseyin Goncagül ve ekibiyle çeşitli oyunlar oynadı, gönüllerince eğlendi. Şişme oyun alanları, palyaçolar ve yüz boyama etkinlikleriyle unutulmaz saatler geçiren çocuklarımız, düzenlediğimiz yarışmalar ve akrobasi gösterileriyle günün tadını çıkardı.

Tokyo Olimpiyatlarında altın madalya kazanan milli okçumuz Mete Gazoz’un adının verildiği alanda ok atma heyecanını yaşayan çocuklarımıza program sonunda yarım elma gönül alma babında küçük hediyeler takdim ettik.

Programımızda konuşan Genel Başkanımız Murat Yılmaz, “Şenlik ve festival mevsimi başladı. Bizler de bugün Beykoz’da çocuklarımızla birlikte çeşitli etkinliklere imza atıyoruz. Burada çocuklarımız çeşitli etkinliklerle yaza merhaba diyorlar.” dedi. Emeği geçen gönüllülerimiz, öğretmenlerimiz, destek veren kurumlarımız ve günü şenlendiren çocuklarımıza teşekkür eden Yılmaz “İnşallah hayatımız hep böyle bahar gibi, yaz gibi geçsin diyorum.” ifadelerini kullandı.

Benzer Faaliyetler