Bir Kutu Gülücük

Bir Kutu Gülücük ile çocukların duygusal, zihinsel ve fiziksel gelişimlerine destek olabilirsiniz.

Bir Kutu Gülücük, insanlığımızın aynası ve emanetlerimiz olan yetim çocuklarımızın dünyasını renklendirmek ve masum yüzlerinde paha biçilemez bir gülücük izi bırakmayı amaçlayan özel bir projedir. Uzman psikologlarımızın önerileriyle oluşturulan paket; çocukların duygusal, zihinsel ve fiziksel gelişimlerinin yanı sıra akıl, zeka ve el becerilerinin gelişimine de yardımcı olmayı hedefliyor.

Psikologların büyük çoğunluğunun değerlendirmelerine göre; kötü bir oyun veya oyuncağın çocuğu şiddet gibi tehlikeli eğilimlere yönlendirdiği gibi, iyi seçilmiş oyun veya oyuncaklar da çocuğun gelişimine önemli katkılar sağlıyor. Bu nedenle anne ve babasından yoksun kalan bir çocuğun karnının tok olması kadar sağlıklı bir gelişime sahip olmasının da şart olduğuna inanıyoruz.

Siz de sadece 250 TL bağışta bulunarak Bir Kutu Gülücük ile yetim çocuklarımızın masum yüzlerinde sıcacık bir tebessüme vesile olabilirsiniz.