Bosna Hersek ve Arnavutluk’ta Yetim Yavrularımızı Sevindirdik

22.04.2022 |
Bosna Hersek ve Arnavutluk’ta Yetim Yavrularımızı Sevindirdik

Yetim Vakfı olarak Balkanlar'da yetim yavrularımızın yanındayız. Hem Bosna Hersek’te hem de Arnavutluk’ta ebeveyn kaybı yaşamış çocuklarımızın ve aile üyelerinin, yaşadıkları kayıpla başa çıkabilmelerini sağlamaya çalışıyoruz.

Vakfımız ramazan çalışması yaparken ihtiyaç sahibi yetim, öksüz, kimsesiz ve sosyal yetim durumunda bulunan çocuklarımız ve ailelerine hayırseverlerin emanetlerini ulaştırırken öncelikle yapılanın bir ibadet olduğu ve en temel maksadın Allah’ın rızası olduğu bilinciyle hareket ediyor

Ramazan çalışmalarımız kapsamında Bosna’da 200 yetim çocuğumuza bayramlıklarını ulaştırdık. 200 yetim ailesine iftar sofrası kurduk. 80 yetim yavrumuza Ramazan Çocuk Paketlerini ulaştırdık. 60 gıda kolisi ile yetim ailelerimizi destekledik.

Arnavutluk’ta 300 yetim yavrumuza bayramlıklarını teslim ettik. Arnavutluk TES Koleji'nde 130 kumanya dağıtarak günü en güzel şekilde değerlendirdik. Hayırseverlerimizin desteğiyle Ramazan’ın bereketini yeryüzüne yaymaya devam ediyoruz.

RAMAZANDA YETİMLER İÇİN NELER YAPILABİLİR?

Ramazan’da Türkiye ve dünyanın dört bir yanındaki yetim yavrularımıza ulaştırılmak üzere hazırlanan aile ve çocuk kumanyaları, iftariyelikler, zekât, fitre ve fidyeler ile bayramlık kıyafetlere katkı verebilir, yetimlerimizin bayram sevincine ortak olabilirsiniz.

Katkıda bulunmak isteyen hayırseverlerimiz için;

Bir kumanya paketi: 400 TL

Ramazan çocuk paketi: 150 TL

Bayramlık giysi: 300 TL

İftar bedeli: 40 TL

Fitre ve fidye: 40 TL

YURT DIŞINDAN BAĞIŞ YAPMAK MÜMKÜN MÜ?

Evet mümkün. yetimvakfi.org.tr adresinden ilgili hesaplara bağışlar gerçekleştirilebilir. Ayrıca yine sitemizde bulunan IBAN ve SWIFT kodları kullanarak havale yapılabilir.

YETİM yazıp 9868’e göndereceğiniz bir SMS ile 10 TL’lik bağışta bulunabilirsiniz.

Son Eklenenler

Ramazan’da 200 bin yetime yardım ulaştırdık

Yaşadığımız dünyada savaş, doğal afet, açlık ve kıtlıklar, kaza ve hastalıklar nedeniyle milyonlarca çocuk yetim kalıyor.

Sri Lanka'da Yetim Çocukları Sevindirdik

Yetim Vakfı olarak Ramazan ayında hayırseverlerin bağışlarını savaş ve kriz ortamındaki yetim çocuklara ulaştırıyoruz.