Çocuklarımız yararına iftar programımızı gerçekleştirdik

2019-05-30 |
Çocuklarımız yararına iftar programımızı gerçekleştirdik

Yetim Vakfı olarak, çocuklarımız yararına, İstanbul Esenler Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde Esenler Belediyesi ile ortaklaşa bir iftar programı düzenledik. Programa çocuklarımız ve anneleri de dahil yaklaşık 400'den fazla vatandaşımız katıldı. İlahi ve ezgilerle başlayan programda Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Av. Osman Gökçebaş da bir konuşma gerçekleştirdi. İftar sonrası çocukların sahneye çağrılmasıyla başlayan aktivitede çocuklarımız doyasıya eğlendi.

Bu Ramazan 385.526 Kişi Kardeşliğe Tutundu

Yetim Vakfı, ‘Bu Ramazan Kardeşliğe Tutun’ sloganıyla ‎gerçekleştirdiği ramazan faaliyetleri kapsamında 20 ülkede 385 bin ‎‎526 kişiye iyilik elini uzattı.

Yetim Vakfı “Bu Ramazan Kardeşliğe Tutun” Sloganıy

Bu Ramazan Yetim Vakfı’nın çalışmalarının odağında deprem bölgesindeki 11 şehir yer alacak.