Filistin ve Irak'ta Yetim Çocukların Yanındayız

21.04.2022 |
Filistin ve Irak'ta Yetim Çocukların Yanındayız

Ramazan Bereket Yetim Emanet şiarıyla savaşların mağduriyete sebep olduğu coğrafyalarda hayırseverlerin desteklerini yetim çocuklarımıza ulaştırmaya devam ediyoruz.

Yetim Vakfı ekiplerimiz savaş ve yoksullukla birlikte yetimliği tadan yavrularımıza iftar yemeklerini ve Ramazan kumanyalarını ulaştırıyor. Irak’ta 200 aileye kumanya dağıttık ve 1000 kişiye iftar sofrası kurduk. Filistin mülteci kamplarına  Ramazan kumanyalarını ulaştırmaya devam ediyoruz. Hayırseverlerimizin destekleriyle dünyanın dört bir yanındaki yetim çocuklara ve ailelerine ulaşıyor, Ramazan'ın bereketini birlikte yaşıyoruz.

RAMAZAN AYINDA YETİMLER İÇİN NELER YAPABİLİRİM?

Ramazan’da Türkiye ve dünyanın dört bir yanındaki yetim yavrularımıza ulaştırılmak üzere hazırlanan aile ve çocuk kumanyaları, iftariyelikler, zekât, fitre ve fidyeler ile bayramlık kıyafetlere katkı verebilir, yetimlerimizin bayram sevincine ortak olabilirsiniz.

Katkıda bulunmak isteyen hayırseverlerimiz için;

Bir kumanya paketi: 400 TL

Ramazan çocuk paketi: 150 TL

Bayramlık giysi: 300 TL

İftar bedeli: 40 TL

Fitre ve fidye: 40 TL

YURT DIŞINDAN BAĞIŞ YAPMAK MÜMKÜN MÜ?

https://bagis.yetimvakfi.org.tr/banka-hesaplari adresinden ilgili hesaplara bağışlar gerçekleştirilebilir. Ayrıca yine sitemizde bulunan IBAN ve SWIFT kodları kullanarak havale yapılabilir.

Ramazan’da 200 bin yetime yardım ulaştırdık

Yaşadığımız dünyada savaş, doğal afet, açlık ve kıtlıklar, kaza ve hastalıklar nedeniyle milyonlarca çocuk yetim kalıyor.

Sri Lanka'da Yetim Çocukları Sevindirdik

Yetim Vakfı olarak Ramazan ayında hayırseverlerin bağışlarını savaş ve kriz ortamındaki yetim çocuklara ulaştırıyoruz.