Filistin ve Irak'ta Yetim Çocukların Yanındayız

21.04.2022 |
Filistin ve Irak'ta Yetim Çocukların Yanındayız

Ramazan Bereket Yetim Emanet şiarıyla savaşların mağduriyete sebep olduğu coğrafyalarda hayırseverlerin desteklerini yetim çocuklarımıza ulaştırmaya devam ediyoruz.

Yetim Vakfı ekiplerimiz savaş ve yoksullukla birlikte yetimliği tadan yavrularımıza iftar yemeklerini ve Ramazan kumanyalarını ulaştırıyor. Irak’ta 200 aileye kumanya dağıttık ve 1000 kişiye iftar sofrası kurduk. Filistin mülteci kamplarına  Ramazan kumanyalarını ulaştırmaya devam ediyoruz. Hayırseverlerimizin destekleriyle dünyanın dört bir yanındaki yetim çocuklara ve ailelerine ulaşıyor, Ramazan'ın bereketini birlikte yaşıyoruz.

RAMAZAN AYINDA YETİMLER İÇİN NELER YAPABİLİRİM?

Ramazan’da Türkiye ve dünyanın dört bir yanındaki yetim yavrularımıza ulaştırılmak üzere hazırlanan aile ve çocuk kumanyaları, iftariyelikler, zekât, fitre ve fidyeler ile bayramlık kıyafetlere katkı verebilir, yetimlerimizin bayram sevincine ortak olabilirsiniz.

Katkıda bulunmak isteyen hayırseverlerimiz için;

Bir kumanya paketi: 400 TL

Ramazan çocuk paketi: 150 TL

Bayramlık giysi: 300 TL

İftar bedeli: 40 TL

Fitre ve fidye: 40 TL

YURT DIŞINDAN BAĞIŞ YAPMAK MÜMKÜN MÜ?

https://bagis.yetimvakfi.org.tr/banka-hesaplari adresinden ilgili hesaplara bağışlar gerçekleştirilebilir. Ayrıca yine sitemizde bulunan IBAN ve SWIFT kodları kullanarak havale yapılabilir.

Bu Ramazan 385.526 Kişi Kardeşliğe Tutundu

Yetim Vakfı, ‘Bu Ramazan Kardeşliğe Tutun’ sloganıyla ‎gerçekleştirdiği ramazan faaliyetleri kapsamında 20 ülkede 385 bin ‎‎526 kişiye iyilik elini uzattı.

Yetim Vakfı “Bu Ramazan Kardeşliğe Tutun” Sloganıy

Bu Ramazan Yetim Vakfı’nın çalışmalarının odağında deprem bölgesindeki 11 şehir yer alacak.