Faaliyet Alanlarımız

Gönüllü Çalışmalarımız

Çocuklarımızın ihtiyaçlarına karşılık vermek için elimizden geleni yapmaya çalışsak da her zaman dışarıdan onların dünyasına elini, gülümsemesini uzatacak abilerine ve ablalarına ihtiyaç duyuyoruz. Sadece onlarla birlikte bir sofranın başında oturarak ya da onların yanlarında kitap okuyarak dahi hayatlarında örnek alacakları önemli kişilerden biri olabilirsiniz. Gönüllü Yönetimi olarak Vakfımıza katılmış her gönüllümüzün bir nevi gönüllü karnesini tutarak, onu ilgi alanlarına göre tasnif ederek, hangi alanda çocuklarımıza fayda sağlamak istediği hakkında bilgi sahibi oluyoruz. Çocuklarımız ve gönüllülerimiz arasında bir köprü vazifesi görerek, aramıza katılan gönüllümüzün sorularını ilk cevaplayan kişiler oluyoruz. Gönüllülüğün ne kadar hassas temellere dayandığını ve gönlümüzden gelerek aldığımız sorumluluklar üzerine konuşurken, çocuklarımız hakkında ahitleşme ve bağlılık hususu üzerine sohbetler ediyoruz. Akabinde gönüllülerimizi ilgili birimlerle tanıştırarak gönüllü köprüsünü inşa etme görevimizi yerine getirip, yapacağı çalışmalarda onları içtenlikle destekliyoruz.

Gönüllülerimiz için Hizmet Alanlarımız

• Eğitim
  • Organizasyon, aktivite, kampanya, tanıtım ve ilişki geliştirme faaliyetleri
  • Tercüme, analiz ve araştırma çalışmaları
  • Proje yönetimi, gelişimi, ARGE, proje grupları
  • Psikososyal destek, çocuk gelişimi, sosyal hizmet saha çalışmaları
  • Biletli salon programları, faaliyet, sergi vb. fon desteği sağlayan veya yeni gönüllülerle tanışmaya vesile olan çalışmalar
  • Grafik, tasarım, ofis çalışmaları, asistanlık, yazı işleri vb.
  • Vakfımızın ilgilendiği çocuklarla veya anneleri ile yapılacak meslek edindirme, sosyal hayata kazandırma projeleri, resim, sanat, spor gibi alanlar ve atölye çalışmaları
  • Diğer hizmet alanları