Faaliyet Alanları

Gönüllü Faaliyetleri

Gönüllü yönetimi, yetim çocuklarımızla gönüllülerimiz arasında köprü vazifesi gören, aynı zamanda gönüllü olmak isteyen kardeşlerimizi karşılayan, onları vakıf çalışmaları hakkında bilgilendiren ve ilgi alanlarına göre onları yönlendiren bir birimdir.

Gönüllü yönetimi, Yetim Vakfı’na ulaşan gönüllülerin, bir nevi bilgi karnelerini tutar. Bu karneleri ilgi alanlarına göre arşivler ve gönüllüleri, faydalı olmak istedikleri alanlar hakkında yönlendirir.

Gönüllülerimiz için hizmet alanlarımız:

• Eğitim
  • Organizasyon, aktivite, kampanya, tanıtım ve ilişki geliştirme faaliyetleri
  • Tercüme, analiz ve araştırma çalışmaları
  • Proje yönetimi, gelişimi, ARGE, proje grupları
  • Psikososyal destek, çocuk gelişimi, sosyal hizmet saha çalışmaları
  • Biletli salon programları, faaliyet, sergi vb. fon desteği sağlayan veya yeni gönüllülerle tanışmaya vesile olan çalışmalar
  • Grafik, tasarım, ofis çalışmaları, asistanlık, yazı işleri
  • Vakfımızın ilgilendiği çocuklarla veya anneleri ile yapılacak meslek edindirme, sosyal hayata kazandırma projeleri, resim, sanat, spor gibi alanlar ve atölye çalışmaları
  • Diğer hizmet alanları