Gönüllülerimizle ‘Savaşın Çocukları’ belgeselinde buluştuk

19.01.2022 |
Gönüllülerimizle ‘Savaşın Çocukları’ belgeselinde buluştuk

Vakfımızın Kadın Kolları Birimi gönüllüleri  Fatih’de “Savaşın Çocukları Belgeseli” programında buluştu.

Yönetmenliğini Tülay Gökçimen’in yaptığı “Savaşın Çocukları Belgeseli”, Yetim Vakfı Kadın Kollarımızın hazırlamış olduğu  programla Ali Emiri Kültür Merkezi'nde gösterimi yapıldı.

Vakfımızın  Başkanı Murat Yılmaz ve  Kadın Kolları Koordinatörü Hanzade Nur Keskin’in açılış konuşmalarının ardından belgesel izleyici ile buluştu.

Ardından Yönetmen Tülay Gökçimen, belgesel çekimi sürecinde yaşadığı anları ve belgesele konu olan çocukların durumlarını anlatan bir konuşma yaptı. Program sonunda, belgesel çekiminde yer alan çocukların kendi çizdikleri ve savaşı anlattıkları resimler kura usulüyle misafirlerimize hediye edildi.