Gülbenek İnek

110 ₺

Yetim annelerin yüreklerindeki sevgi ve hüznü bir araya getirerek ilmek ilmek ördükleri bu oyuncağı bir yetime hediye et. İyilik yolculuğumuza ortak ol.

Tag:

Gülbenek İnek

İYİLİK GEMİSİ-AMUGURUMİ İNEK

Merhaba. Benim adım Gülbenek. “İyilik yolunda, iyilik gemisi yolcusuyum” Çok heyecanlıyım. Çünkü sizin sayenizde küçük arkadaşıma kavuşacağım. Ona kendi köyümle alakalı bir sürü hikâye getirdim. Mesela güneşin ne kadar çalışkan olduğunu, her sabah doğmak için ne kadar sabırsızlandığını anlatacağım. Küçük çiçeklerden duyduğum şarkıları söyleyeceğim. Yaşlı ağaçlardan öğrendiğim masalları anlatacağım. Onunla birlikte çok güzel oyunlar oynayacağız. Ders yaparken onu izleyeceğim. Yorulduğunda benimle oynayarak dinlenecek. Birlikte güzel resimler çizeceğiz. Belki benim resmimi de çizer, ne dersiniz? Canı sıkıldığında hemen yanına gideceğim. Ağladığında gözyaşını sileceğim. Yanaklarından öpüp onu teselli edeceğim. Söz veriyorum, onu hiç üzmeyeceğim. Çok uslu olacağım. Asla mızıkçılık yapmayacağım. Onunla harika bir ikili olacağız. Bana güvenebilirsiniz.

***
Hatay Reyhanlı’da Suriyeli annelerimiz ve Yetim Vakfı gönüllüleri tarafından başlatılan “İyilik Gemisi” projesi, 2019 yılından beri çocuklara ve ailelerine umut olmaya devam ediyor. Bu geminin tayfaları hem anneler hem de sevgili bağışçılarımız. Yolcular, tabii ki güzel çocuklarımız. Her şey onların daha güzel bir geleceğe yol alması için.

İyilik Gemisi, Yetim Vakfı tarafından yetim ailelerine yönelik düzenlenen ve gönüllülerce yürütülen Hayatı İdame Ettirme ve Psikososyal destek projesidir. #iyilikgemisi

Bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
instagram - @iyilikgemisi
twitter - @iyilikgemisi