Hurma ile Lokma Kaplumbağa

70 ₺

Yetim annelerin yüreklerindeki sevgi ve hüznü bir araya getirerek ilmek ilmek ördükleri bu oyuncağı bir yetime hediye et. İyilik yolculuğumuza ortak ol.

Tag:

Hurma ile Lokma Kaplumbağa

İYİLİK GEMİSİ-AMUGURUMİ KAPLUMBAĞA

Merhaba. Ben Lokma. Bu da ikiz kardeşim Hurma. Üç gün önce Küçük Oyuncaklar, Büyük Mutluluklar Kulübü’ne gittik. Bir çocuğa hediye edilmek istediğimizi söyledik. Onlar da doldurmamız için bize bir form verdiler. Formda “Bu başvuruyu niçin yaptığınızı kısaca açıklar mısınız?” diye bir soru vardı. Ben bu soruyu “Çünkü yetim bir çocuğun yüzünü güldürmek, bu dünyada yapabileceğim en iyi şey.” diye cevapladım. Kardeşim Hurma da “Dünyaya geliş amacım, bir yetimi sevindirmek. Amacımı gerçekleştirmek istiyorum.” diye cevap vermiş. “Gitmek istediğiniz çocuk, kız mı erkek mi olsun?” diye bir soru daha vardı. Ben kız olduğum için, kız çocuğunu işaretledim. Hurma, erkek olduğu için erkek çocuğu işaretlemiş. Bundan sonra yapabileceğimiz tek şey, sabırla başvurumuzun neticelenmesini beklemek.

***
Hatay Reyhanlı’da Suriyeli annelerimiz ve Yetim Vakfı gönüllüleri tarafından başlatılan “İyilik Gemisi” projesi, 2019 yılından beri çocuklara ve ailelerine umut olmaya devam ediyor. Bu geminin tayfaları hem anneler hem de sevgili bağışçılarımız. Yolcular, tabii ki güzel çocuklarımız. Her şey onların daha güzel bir geleceğe yol alması için.

İyilik Gemisi, Yetim Vakfı tarafından yetim ailelerine yönelik düzenlenen ve gönüllülerce yürütülen Hayatı İdame Ettirme ve Psikososyal destek projesidir. #iyilikgemisi

Bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
instagram - @iyilikgemisi
twitter - @iyilikgemisi