‘Bir Kutu Gülücük’ ile yetimlerin yüzü gülüyor

Yetim Vakfı olarak her ramazan olduğu gibi bu sene de yetim çocuklara çeşitli sürprizler ve hediyeler dağıtıyoruz.
28.04.2021 | 
‘Bir Kutu Gülücük’ ile yetimlerin yüzü gülüyor

‘Bir Kutu Gülücük’ projesi ile yetim çocukların dünyasını renklendirmek ve masum yüzlerinde bir gülücük bırakmak için özel olarak tasarlayan vakıf, yurtiçi ve yurtdışı yardım faaliyetlerine devam ediyor.

Yaşadığımız dünyada savaş, doğal afet, açlık ve kıtlıklar, kaza ve hastalıklar nedeniyle milyonlarca çocuk yetim kalmakta; yetimlerin yarıya yakını ise aile ve kurum korumasından mahrum bulunmaktadır.

Yetim çocuklarımız ve anneleri için geliştirdiğimiz çeşitli programlarla, onların yaşadıkları kayıplarla başa çıkabilmelerine katkı sunmayı ve bu kayıpların üzerlerinde oluşturduğu psikolojik etkiyi hafifletiyor.

Psikologların önerileriyle hazırlanan ‘Bir Kutu Gülücük’ ile çocukların zeka ve el becerilerinin gelişimine yardımcı oluyor.

Projenin çocuk gelişimine etkisi

Psikologların büyük kısmının yaptığı değerlendirmelere göre, kötü bir oyun veya oyuncaklar, çocuğu şiddet gibi tehlikeli eğilimlere yönlendirdiği gibi, iyi seçilmiş oyun ve oyuncaklar da çocuğun gelişimine önemli katkılar sağlıyor.

Bu nedenle anne veya babadan yoksun kalan bir çocuğun karnının tok olması kadar gelişim açısından da önemlidir.

Bize katılmak için

Siz de sadece 100 TL bağışta bulunarak Bir Kutu Gülücük ile yetim çocuklarımızın masum yüzlerinde sıcacık bir tebessüme vesile olabilirsiniz.

Son Eklenenler

Depremzedeler İyilikle Hayata Tutunuyor

“Yetim çocuklarımızın tespitlerine başladık ve basın yoluyla yoğun bir şekilde kayıp ve refakatsiz çocuklarla ilgili duyurular gerçekleştiriyoruz.”

Yetim Vakfı’ndan depremzedelere 10 milyonluk yardı

Ekiplerimiz Kilis, Hatay, Adıyaman, Adana, Kahramanmaraş ve Suriye’de bulunan depremzedelerin temel ihtiyaçlarını AFAD ile koordineli bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Enkazdan mucize kurtuluşlar

Asrın felaketinin üzerinden mucize kurtuluşlar devam ediyor