‘Kardeş Aile’ projesi ile yüzler gülüyor
20.08.2021

‘Kardeş Aile’ projesi ile yüzler gülüyor

Yetim Vakfı olarak Suriye’nin Lazkiye kentine bağlı Sahil kasabasında yaşayan yetim ailelere ‘Kardeş Aile’ projesi kapsamında destek olmaya devam ediyoruz.

Savaş nedeniyle evlerinden, ocaklarından uzak kalan, yakınlarını, babalarını kaybeden yetim ailelerimize Kardeş Aile Projesi çerçevesinde katkılarınızla aylık 1000₺ destek veriyoruz.

‘Kardeş Aile’ projesi ile amacımız her ailenin bir muhacir aileye yardım elini uzatması ve onların maddi ve manevi ihtiyaçlarına destek olması. Bir merhamet tezahürü olarak hem yardım edenlerin hem de yardımı kabul eden ailelerin gönüllerinde iyilik ve şefkat pınarı meydana getirmesi için çabalıyoruz.

Yetim Vakfı olarak başlattığımız ‘Kardeş Aile’ projemiz ile yetim ailelerimize kardeş aileler edindiriyoruz. Sizler de bir kardeş aile edinebilirsiniz.

Benzer Faaliyetler