Dünya Çocukları İnsani Durum Raporu Açıklandı - İncele

Kilis Anaokulumuz çalışmalarına devam ediyor
19.10.2021

Kilis Anaokulumuz çalışmalarına devam ediyor

Okulumuz 2017 yılından itibaren MEB ile imzaladığımız protokol kapsamında eğitim ve öğretim yapmaktadır.

Okulumuzda 4 sınıf bulunmakta olup, 4 ve 5 yaş gurubu öğrencilerden oluştuğunu ifade eden Kilis anaokulumuzun sorumlusu Rukiye Gezeroğlu,''Öğrencilerimizin aileleri ve akrabalarıyla işbirliği içerisinde çocuklarımızın yaşadıkları travmaları atmaları için birlikte çalışıyoruz. Burada  anaokul eğitimini gören çocuklarımızı birinci sınıfa hazırlıyoruz.''

Okulumuzda MEB müfredatında eğitim verilmektedir. Aynı zamanda vakfımız tarafından da değerler eğitimi, Kur’an, sure ve dualar ve siyer dersleri de verilmektedir.

Bu sene 69 yetim ve sosyal yetim 4-5 yaş grubu çocukların ev ziyaretleri yapılıp, sorun ve sıkıntı tespit edilen aile ve çocuklar ile kurumlar arası köprü oluşturulup sorunlar çözüme ulaştırılıyor.

Destek Olmak İçin

Yetim çocuklarımızın eğitim, sağlık, gıda, bayramlık ve barınma gibi ihtiyaçlarını karşılamak için,  https://bagis.yetimvakfi.org.tr/bagis/yetim sayfamızı ziyaret ederek bizlere katılabilirsiniz.

Benzer Faaliyetler