Duyuru : Çatalca Eğitim Kampüsü İnşaat Yapım İhalesi - Detay Bilgi Al

Kuveytli Gönüllülerimizle Okul Çantası Hazırladık
20.09.2022

Kuveytli Gönüllülerimizle Okul Çantası Hazırladık

Kırtasiye projemiz ve dağıtımlarımız hız kesmeden devam ediyor.

KUVEYTLİ GÖNÜLLÜLERİMİZLE OKUL ÇANTASI HAZIRLADIK

Yetim Vakfı olarak, yeni bir eğitim yılına başlayan yetim çocuklara destek olmak amacıyla “Okullar Açılıyor İyilik Zili Çalıyor" diyerek Kırtasiye Projesi başlattık.

Türkiye’yle birlikte Afganistan, Arakan, Arnavutluk, Azerbaycan, Bangladeş, Bosna, Burkina Faso, Çad, Filistin, Irak, İran, Libya, Lübnan, Mali, Moro, Nepal, Pakistan, Sri Lanka, Sudan, Suriye, Togo, Tunus ve Yemen olmak üzere 24 ülkeyi proje kapsamına aldık.

Bu süreçte Yetim Vakfı’na gelen Kuveytli genç gönüllülerimizle birlikte yetim yavrularımıza hediye edeceğimiz okul çantalarını hazırladık. Çocukların yaşlarına göre çizgili, çizgisiz ve kareli defter, resim defteri, cetvel, kurşun kalem, pergel seti, okuma kitabı, boyama seti, silgi, yazı tahtası, bant, kalemtıraş, tükenmez kalem, kalem kutusu gibi çeşit çeşit hediyeler koyduk çantaların içine. Tabii bir de sevgimizi...

Benzer Faaliyetler