Misafir sofralarımızı yetim çocukların evine taşıyoruz!

Kurulduğumuz günden bugüne, eğitim ve psikososyal destek çalışmalarımızla yetim ailelerimizin maddi ve manevi destekçisi olmaya devam ediyoruz.

“Gönüller Bir Soframız Bir” sloganıyla başlattığımız kampanya ile bu yıl Ramazan ayında misafir sofralarımızı yetimlerin evlerinde kuruyoruz.

Bu yıl Ramazan ayında Koronavirüs tedbirleri nedeniyle sosyal mesafe kuralına uymak için misafirlerimize iftar sofraları kuramasak da bu durum sevgimize engel olmuyor. Yetim Vakfı olarak “Gönüller Bir, Soframız Bir” kampanyamızla bu Ramazan ayında misafir sofralarımızı yetimlerin evine taşıma çağrısı yapıyoruz. Kampanyamız ile hedefimiz binlerce aileye en az üçer günlük iftar sofrası kurabilecekleri ve marketten gönüllerine göre alışveriş yapabilecekleri kodları ulaştırmak.

Vakfımız sosyal hizmet uzmanlarının daha önce incelemelerini yaptığı ihtiyaç sahibi yetim aileleri ile yeni yardım başvurusunda bulunan ailelere yönelik yürüttüğümüz kampanya kapsamında, hayırseverlerimizin ve bağışçılarımızın desteğiyle binlerce yetim ailesinin evinde iftar sofrası kuracağız.

Mehmet Gülsatar – Yetim Vakfı Başkanı

ŞİRKET İFTARLARI YETİMLERE

Başkanımız Mehmet Gülsatar, “Gönüller Bir, Soframız Bir” kampanyasıyla binlerce evde iftar sofrası kurmayı hedeflediğimizi vurgularken, her yıl çalışanları için toplu iftar programları yapan şirketlere bu yıl iftarlarını ihtiyaç sahiplerinin ve yetimlerin evlerine taşıma çağrısı da yaptı. Gülsatar, “Hayırseverlerin desteğiyle onbinlerce aileye 100’er TL’lik iftariyelik alışveriş kodları ulaştırmak istiyoruz. Özellikle kurum iftarlarını düzenlemeyecek olan şirketlerin iftar sofralarını yetimlerin evlerinde kurmalarını istiyoruz” dedi.

Sizler de “Gönüller Bir, Soframız Bir” kampanyamıza https://bagis.yetimvakfi.org.tr/ adresinden destek olarak, yetim ailelerimizin iftar sevincine ortak olabilirsiniz.