MÜSİAD Genel  Merkezi'nde İş İnsanlarıyla Buluştuk
16.03.2022

MÜSİAD Genel Merkezi'nde İş İnsanlarıyla Buluştuk

Yetim Vakfı olarak MÜSİAD Genel Merkezi’nde düzenlenen Hamle Yatırım Teşvik Programı Bilgilendirme Toplantısı programına katılım sağladık. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kaçır’ın katıldığı programda davet edilen iş insanlarına vakfımızın çalışmalarıyla ilgili geniş bilgi verdik. Programdaki standımız katılımcılar tarafından oldukça ilgi gördü. BAYKAR Teknoloji Lideri ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar standımızı ziyaret etti. Ziyarette ekibimiz vakfımızın Yetim çocuklar ve ailelerine yönelik projeleri ilgili Selçuk Bayraktar’ı bilgilendirdi.

Yetim Vakfı

Yetimlerin sevgi dolu ve şefkatli bir çevrede, ruh ve beden sağlığı bütünlüğü içinde gelişmesine katkıda bulunan Yetim Vakfı’mız yetim çocukların ve ailelerine destekte bulunuyor. Yetim Vakfı olarak ebeveyn kaybı yaşamış çocuklarımızın ve aile üyelerinin, yaşadıkları kayıpla başa çıkabilmelerini sağlamayı ve bu kaybın yarattığı psikolojik etkinin kişiler üzerindeki tesirini hafifletmeyi ve ailelerinin ihtiyaçlarını objektif yöntemlerle saptayıp bu ihtiyaca cevap verecek programlar geliştirmeyi, uygulama sonrası değerlendirmeler yapmayı hedefliyoruz.

Yetimlere Nasıl Destek Sağlanır?

Yetim Vakfı'na bağışçılar çeşitli kalemlerde destek sağlayabiliyor. Yetim ailelerine umut olmak isteyenler Yetim Sponsorluğu, Zekât, Ramazan Kumanya Paketi, Ramazan Çocuk Paketi, Bayramlık Kıyafet, İftar Yemeği, Fitre, Fidye gibi bağış kalemleri ile bağışta bulunabiliyor. Ayrıca hayırseverler YETİM yazıp 9868’e göndererek 10 TL bağışta bulunabiliyor.

Benzer Faaliyetler