Reyhanlı Eğitim Köyünde Lisan Merkezi açıldı

2019-05-03 |
Reyhanlı Eğitim Köyünde Lisan Merkezi açıldı

Yunus Emre Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Şeref Ateş ve beraberindeki heyet Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Gülsatar, İHH Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Aydın ve idarecilerimiz eşliğinde Reyhanlı Eğitim Köyümüzü gezerek çocuklarımızla hasbihal etti. Yunus Emre Enstitüsü tarafından desteklenen, Suriyeli öğretmen, psikolog, bakım görevlileri ve velilerin Türkçe öğrenimi için kurulan Lisan Merkezi de hizmete açıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İş birliği Protokolü

Yetim Vakfı olarak İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz ile 6-18 yaş grubundaki yetim çocuklarımıza yönelik sosyal uyum desteği çerçevesinde bir protokol imzaladık.

Çocuk Tiyatro Seçmeleri

Çocuklarımızın sosyal, kültürel ve ahlaki gelişimine katkı sağlamak için yola çıkıyoruz.

Yetim Vakfı’ndan 21 Milyonluk Kırtasiye Kampanyası

Yetim Vakfı, eğitim ve öğretim sezonunun açılmasına az bir süre kala “İyilik Zili Çalıyor” sloganıyla kırtasiye destek kampanyası başlattı.