Reyhanlı'daki Merkezimizin Açılışı

23 Aralık 2022, Cumartesi günü vakfımızın Hatay Reyhanlı’daki Psikososyal Destek ve Uygulama Merkezi’nin açılışını yaptık.
24.12.2022 |
Reyhanlı'daki Merkezimizin Açılışı

Açılış, Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yılmaz’ın ve Yetim Vakfı Başkan Vekili Avukat Hüsamettin Orhan’ın açılış konuşmalarıyla başladı.

Yılmaz, dünyanın neresinde olursa olsun yetim çocuklara hizmet etmeye devam edeceklerini ve her daim çocuklar için yolda olacaklarını ifade etti.

“Çocuklarımızın yüzünü güldürebilmek, annelerimizi hayata adapte etmek, onlara bir yaşama sevinci olabilmek için çalışmalar yürütüyoruz.” diyen Murat Yılmaz, yetim çocukların ve annelerinin âdeta bir arı kovanı şeklinde hizmet aldıklarını ve akşam olduğunda gülen yüzlerle vakıftan ayrıldıklarını sözlerine ekledi.

Açılışa MEB İlçe Müdürü Mehmet Ali Aslan, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Salih Gezen, SYDV Müdürü Serkan Tekirdağ ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Cemiloğlu da katıldılar.

Son Eklenenler

Açılışı Çocuklar Yaptı

Yetim Vakfı’nın Ankara Sincan’daki temsilciliği dualarla açıldı.

• 09.01.2023

• 24.12.2022

Sıcacık Sevgiye Soğuk İşlemez

Kış projesiyle hedefimiz 15 ülkede 25 bin yetim yavrumuza ulaşmaktır.

• 08.11.2022