Duyuru : Çatalca Eğitim Kampüsü İnşaat Yapım İhalesi - Detay Bilgi Al

Şaşkın Tavşan

50 ₺

Yetim annelerin yüreklerindeki sevgi ve hüznü bir araya getirerek ilmek ilmek ördükleri bu oyuncağı bir yetime hediye et. İyilik yolculuğumuza ortak ol.

Tag:

Şaşkın Tavşan

İYİLİK GEMİSİ-AMUGURUMİ TAVŞAN

Merhaba. Benim adım Şaşkın. Etrafımda gördüğüm her şey beni şaşırttığı için herkes bana Şaşkın diyor. Mesela havuçların rengi beni şaşırtıyor. Nasıl bu kadar güzel olabiliyorlar, diyorum kendi kendime. Maydanoza bakınca şaşırıyorum. Şekline, rengine hayran kalıyorum. Çiçeklere baktığımda, ağzım açık kalıyor. Papatyalar, menekşeler, nergisler, gelincikler, kasımpatılar... Hepsinin rengi bambaşka, hepsi birbirinden güzel. Güneşin kilometrelerce uzakta olup da bizi ısıtabilmesine siz de şaşırmıyor musunuz? Bence şaşırıyorsunuz. Ama kimseye söylemiyorsunuz. Ben söylüyorum. Hele küçük arkadaşımın yanına bir gideyim. Bana şaşkınlık veren her şeyi ona da anlatacağım. Eminim onu tanıdıkça daha çok şaşıracağım. Allah’ım, bana güzel bir arkadaş vereceğin için sana şimdiden çok teşekkür ederim.

***
Hatay Reyhanlı’da Suriyeli annelerimiz ve Yetim Vakfı gönüllüleri tarafından başlatılan “İyilik Gemisi” projesi, 2019 yılından beri çocuklara ve ailelerine umut olmaya devam ediyor. Bu geminin tayfaları hem anneler hem de sevgili bağışçılarımız. Yolcular, tabii ki güzel çocuklarımız. Her şey onların daha güzel bir geleceğe yol alması için.

İyilik Gemisi, Yetim Vakfı tarafından yetim ailelerine yönelik düzenlenen ve gönüllülerce yürütülen Hayatı İdame Ettirme ve Psikososyal destek projesidir. #iyilikgemisi

Bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
instagram - @iyilikgemisi
twitter - @iyilikgemisi