Sri Lanka'da Yetim Çocukları Sevindirdik

Yetim Vakfı olarak Ramazan ayında hayırseverlerin bağışlarını savaş ve kriz ortamındaki yetim çocuklara ulaştırıyoruz.
27.04.2022 |
Sri Lanka'da Yetim Çocukları Sevindirdik

Yetim Vakfı olarak on bir ayın sultanı Ramazan ayında hayırseverlerin bağışlarını savaş ve kriz ortamındaki yetim çocuklara ve ailelerine ulaştırmaya devam ediyoruz.  Yetim çocuklar ve ailelerinin ihtiyaçlarına dayalı hizmetler sunan vakfımız, Ramazan ayında yetim çocuklara iftar yemeği imkânı sunuyor. Hayırseverlerin destekleriyle temel yaşam haklarından mahrum olan ailelerin Ramazan ayını daha rahat geçirmeleri sağlıyoruz.

Yetim Vakfı olarak kıtaları aşıp geçtiğimiz her yere iyilik tohumları ekiyoruz. Sri Lanka’daki kardeşlerimiz için hazırladığımız 400 kumanyayı sahiplerine ulaştırdık. Yine Sri Lanka’da 1000 yetim çocuğumuz ile iftarda buluşarak paylaşmanın bereketini birlikte yaşadık. Hayırseverlerin desteğiyle Ramazan ayında bizleri sessizce bekleyenlere umut olmaya devam ediyoruz.

RAMAZANDA YETİMLER İÇİN NELER YAPILABİLİR?

Ramazan’da Türkiye ve dünyanın dört bir yanındaki yetim yavrularımıza ulaştırılmak üzere hazırlanan aile ve çocuk kumanyaları, iftariyelikler, zekât, fitre ve fidyeler ile bayramlık kıyafetlere katkı verebilir, yetimlerimizin bayram sevincine ortak olabilirsiniz.

Katkıda bulunmak isteyen hayırseverlerimiz için;

Bir kumanya paketi: 400 TL

Ramazan çocuk paketi: 150 TL

Bayramlık giysi: 300 TL

İftar bedeli: 40 TL

Fitre ve fidye: 40 TL

YURT DIŞINDAN BAĞIŞ YAPMAK MÜMKÜN MÜ?

Evet mümkün. yetimvakfi.org.tr adresinden ilgili hesaplara bağışlar gerçekleştirilebilir. Ayrıca yine sitemizde bulunan IBAN ve SWIFT kodları kullanarak havale yapılabilir.

YETİM yazıp 9868’e göndereceğiniz bir SMS ile 10 TL’lik bağışta bulunabilirsiniz.

Ramazan’da 200 bin yetime yardım ulaştırdık

Yaşadığımız dünyada savaş, doğal afet, açlık ve kıtlıklar, kaza ve hastalıklar nedeniyle milyonlarca çocuk yetim kalıyor.