Tarçın Deve

120 ₺

Yetim annelerin yüreklerindeki sevgi ve hüznü bir araya getirerek ilmek ilmek ördükleri bu oyuncağı bir yetime hediye et. İyilik yolculuğumuza ortak ol.

Tag:

Tarçın Deve

İYİLİK GEMİSİ-AMUGURUMİ DEVE

Merhaba. Benim adım Tarçın. “İyilik yolunda, iyilik gemisi yolcusuyum” Arkadaşımla tanışmak için çok uzak bir ülkeden geldim. Geniş mi geniş çöllerden geçtim. Dağları, tepeleri aştım. Şimdi buradayım ve ona kavuşmak için sabırsızlanıyorum. Her gün, belki bugün küçük arkadaşıma kavuşacağıma gündür, diye umutla uyanıyorum. Sonra onu hayal etmeye başlıyorum. Acaba benim arkadaşım olacak çocuk kaç yaşında? Adı ne? Kardeşleri var mı? Beni sevecek mi? Geleceğimden haberi var mı? Eğer haberi varsa o da beni merak ediyor mu? Bütün bu soruların cevaplarını çok merak ediyorum. Cevaplar ne olursa olsun, içimden bir ses onun beni çok seveceğini ve benimle çok mutlu olacağını söylüyor. Ben de buna inanıyorum. Çünkü benim amacı da bu: Onu mutlu etmek!

***
Hatay Reyhanlı’da Suriyeli annelerimiz ve Yetim Vakfı gönüllüleri tarafından başlatılan “İyilik Gemisi” projesi, 2019 yılından beri çocuklara ve ailelerine umut olmaya devam ediyor. Bu geminin tayfaları hem anneler hem de sevgili bağışçılarımız. Yolcular, tabii ki güzel çocuklarımız. Her şey onların daha güzel bir geleceğe yol alması için.

İyilik Gemisi, Yetim Vakfı tarafından yetim ailelerine yönelik düzenlenen ve gönüllülerce yürütülen Hayatı İdame Ettirme ve Psikososyal destek projesidir. #iyilikgemisi

Bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
instagram-@iyilikgemisi
twitter-@iyilikgemisi