‘Bir Kutu Gülücük’ ile yetimlerin yüzü gülüyor

Yetim Vakfı olarak her ramazan olduğu gibi bu sene de yetim çocuklara çeşitli sürprizler ve hediyeler dağıtıyoruz.

Evinize şenlik gelsin ister misiniz?

“Evime Şenlik Geldi” ismiyle gerçekleştiriyor ve tüm çocuklarımızı gönüllerince eğlenecekleri oyun atölyelerine bekliyoruz.

2021 Ramazan çalışmalarına başladık

Yetim Vakfı olarak 2021 Ramazan çalışmalarına “Ramazan Bereket Yetim Emanet” sloganıyla başladık. Ramazan ayı boyunca hayırseverle

Vakıf Başkanımızdan hizmetlerimiz hakkında açıklamalar

Sosyal hizmet uzmanları ve sosyologların bulunduğu Türkiye’deki tek sivil toplum kuruluşuyuz.

Yetim çocuklarımızın ailelerinin sosyal incelemelerini gerçekleştiriyoruz

Hiçbir çocuk hayallerinden mahrum kalmasın. Yetim çocuklarımızın ailelerinin sosyal incelemelerini gerçekleştirerek, >>

Destekleriniz ile kömür yardımı ulaştırdık

İdlib'te zorlu kış şartlarda yaşam mücadelesi veren ihtiyaç sahiplerine bağışçılarımızın destekleriyle kömür yardımı ulaştırdık.

“Bir Kutu Gülücük”, yüzlerce mutluluk

Bir Kutu Gülücük paketi, çocukların yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Sizler de çocuklarımızın yüzünde tebessüme vesile olabilirs

#Kurban2020 yurt içi çalışmaları

yurt içi çalışmaları kapsamında bağışçılarımızın hisseleri adına satın aldığımız kurbanlıklarımız kesildi.