Faaliyetler

Yetim Vakfı’ndan depremzedelere 10 milyonluk yardım

Ekiplerimiz Kilis, Hatay, Adıyaman, Adana, Kahramanmaraş ve Suriye’de bulunan depremzedelerin temel ihtiyaçlarını AFAD ile koordin

Enkazdan mucize kurtuluşlar

Asrın felaketinin üzerinden mucize kurtuluşlar devam ediyor

Yetim Vakfı 10 Milyonluk Yardımla Sahada

Bölgede 225 kişilik bir ekiple bunulan Vakıf, ilk etapta toplanan 10 milyon TL’lik yardımı da afetzedelere ulaştırdı.

Depremzedeleri Kimsesiz Bırakmadık!

Yetim Vakfı 35 çalışanı ve 63 gönüllüsü ile sahada çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Balıkesir'den Adıyaman'a Yardım

Depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için başlattığımız “Acil Deprem Yardımı” projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Deprem Bölgesine Yardımlar Devam Ediyor

Depremzedeler İçin Acil Yardım Çağrısı

Depremle ilgili gelecek bütün yardımlar 600 proje koduyla toplanarak afet bölgesine yönlendirilecektir.

Açılışı Çocuklar Yaptı

Yetim Vakfı’nın Ankara Sincan’daki temsilciliği dualarla açıldı.

• 09.01.2023

Yetim Çocuklarımız Yeni Yıla Sağlıkla Girecek

Azez bölgesinde sponsorluk, aile destek ödemesi, kış yardımları ve sağlık taramaları gerçekleştiriyoruz.

Desteklerinizle Yetimler Isınıyor

“Sıcacık Sevgiye Soğuk İşlemez” sloganıyla hayata geçirdiğimiz kış kampanyasıyla 15 ülkede 25 bin yetim yavrumuza ulaşmayı hedefle

Reyhanlı'daki Merkezimizin Açılışı

23 Aralık 2022, Cumartesi günü vakfımızın Hatay Reyhanlı’daki Psikososyal Destek ve Uygulama Merkezi’nin açılışını yaptık.

• 24.12.2022

Tehcir Ve Sonrasında Ermeni Yetimlerine İlişkin Gözlemler (1915-1919)

Yirminci yüzyıla doğru bağımsızlık vaatleriyle kandırılan Ermeniler tarafından Anadolu’nun çeşitli bölgelerinde isyanlar çıkarılmı

• 03.12.2022

Kasım Ayında Neler Yaptık?

Kasım ayı, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nün heyecanıyla geldi.

• 03.12.2022