Küresel Gıda Krizi Artarak Devam Ediyor

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) ile Dünya Gıda Programı (WFP) tarafından oluşturulan Küresel Gıda Krizi raporunda,

Zehra

Zehra, sekiz yaşında. Reyhanlı Eğitim Köyümüzdeki yeni misafirimiz. Köyümüze geldiği ilk gün diğer arkadaşlarından farkı göze çarp

​Türkiye'den İdlib'e yeni kamp

Özgürder, Fetihder ve AFAD ile birlikte Suriye'nin İdlib kentinin Meşhed bölgesinde inşa edilen kampın açılışını gerçekleştirdik.

Sofralara desteğimiz devam ediyor

Her Ramazan olduğu gibi bu sene de desteklerinizle yetim sofralarına destek oluyoruz.

Yurtiçi ve yurtdışı zekat dağıtımlarımız devam ediyor

2021 Ramazan çalışmalarına “Ramazan Bereket Yetim Emanet” sloganıyla hayırseverlerin desteklerini yetimlere ulaştırıyoruz.

Kilis Anaokulumuzda Çocuk Şenliği

Kilis’te yetim çocuklara hizmet veren anaokulumuzda çocuk şenliği düzenlendi.

‘Bir Kutu Gülücük’ ile yetimlerin yüzü gülüyor

Yetim Vakfı olarak her ramazan olduğu gibi bu sene de yetim çocuklara çeşitli sürprizler ve hediyeler dağıtıyoruz.

Evinize şenlik gelsin ister misiniz?

“Evime Şenlik Geldi” ismiyle gerçekleştiriyor ve tüm çocuklarımızı gönüllerince eğlenecekleri oyun atölyelerine bekliyoruz.

2021 Ramazan çalışmalarına başladık

Yetim Vakfı olarak 2021 Ramazan çalışmalarına “Ramazan Bereket Yetim Emanet” sloganıyla başladık. Ramazan ayı boyunca hayırseverle

Vakıf Başkanımızdan hizmetlerimiz hakkında açıklamalar

Sosyal hizmet uzmanları ve sosyologların bulunduğu Türkiye’deki tek sivil toplum kuruluşuyuz.

Yetim çocuklarımızın ailelerinin sosyal incelemelerini gerçekleştiriyoruz

Hiçbir çocuk hayallerinden mahrum kalmasın. Yetim çocuklarımızın ailelerinin sosyal incelemelerini gerçekleştirerek, >>

Destekleriniz ile kömür yardımı ulaştırdık

İdlib'te zorlu kış şartlarda yaşam mücadelesi veren ihtiyaç sahiplerine bağışçılarımızın destekleriyle kömür yardımı ulaştırdık.

“Bir Kutu Gülücük”, yüzlerce mutluluk

Bir Kutu Gülücük paketi, çocukların yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Sizler de çocuklarımızın yüzünde tebessüme vesile olabilirs