Faaliyetler

Depremzedeler İyilikle Hayata Tutunuyor

“Yetim çocuklarımızın tespitlerine başladık ve basın yoluyla yoğun bir şekilde kayıp ve refakatsiz çocuklarla ilgili duyurular ger

Yetim Vakfı’ndan depremzedelere 10 milyonluk yardım

Ekiplerimiz Kilis, Hatay, Adıyaman, Adana, Kahramanmaraş ve Suriye’de bulunan depremzedelerin temel ihtiyaçlarını AFAD ile koordin

Enkazdan mucize kurtuluşlar

Asrın felaketinin üzerinden mucize kurtuluşlar devam ediyor

Yetim Vakfı 10 Milyonluk Yardımla Sahada

Bölgede 225 kişilik bir ekiple bunulan Vakıf, ilk etapta toplanan 10 milyon TL’lik yardımı da afetzedelere ulaştırdı.

Depremzedeleri Kimsesiz Bırakmadık!

Yetim Vakfı 35 çalışanı ve 63 gönüllüsü ile sahada çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Balıkesir'den Adıyaman'a Yardım

Depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için başlattığımız “Acil Deprem Yardımı” projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Yetim Çocuklarımız Yeni Yıla Sağlıkla Girecek

Azez bölgesinde sponsorluk, aile destek ödemesi, kış yardımları ve sağlık taramaları gerçekleştiriyoruz.

Desteklerinizle Yetimler Isınıyor

“Sıcacık Sevgiye Soğuk İşlemez” sloganıyla hayata geçirdiğimiz kış kampanyasıyla 15 ülkede 25 bin yetim yavrumuza ulaşmayı hedefle