Yetim Vakfı'nın Kuveyt ve Katar Ziyareti

Yetim Vakfı, Kuveyt ve Katar’da bulunan bazı STK’ları ve resmî kurumları ziyaret etti.
08.11.2022 | 
Yetim Vakfı'nın Kuveyt ve Katar Ziyareti

Yetim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yılmaz ve Dış İlişkiler Koordinatörü Raşit Kıyılı, Kuveyt ve Katar’da bulunan bazı STK’ları ve resmî kurumları ziyaret ettiler. Bu ziyaretler sırasında, kurum yetkilileri ile görüştüler ve dünyanın dört bir yanındaki yetimlere hizmet etmek için ortak olarak neler yapabilecekleri konusunda istişarede bulundular. Ziyaret sonunda Yetim Vakfı heyeti, yetim çocuklara ve insanlığa hizmet etmede öncü rol oynayan kurumlara teşekkür plâketi takdim etti.

Zekat Hause ziyareti sırasında Genel Müdür Vekili Dr. Majed Sulayman al-Azami ve Dış İlişkiler Koordinatörü Adel K.S. al-Jeri ile görüşüldü.

Direct Aid ziyareti sırasında Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Abul Rahman S. al-Muhailan, Genel Müdür Dr. Abdullah A. al-Sumait ile görüşüldü.

(IICO) ziyaret sırasında Yönetim Kurulu Başkanı ve Birleşmiş Milletler Genel Sekreter Danışmanı Dr. Abdullah Matuk el- Matuk, Genel Müdür ve Mühendis Bader Saud al-Sumait ile görüşüldü. Görüşme sonrasında Yetim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yılmaz, Dr. Abdullah Matuk el-Matuk’a teşekkür plâketi takdim etti.

Kwafil Derneği’ni ziyaret sırasında Dernek Müdürü Sinan el-Ahmed ve Müdür Yardımcısı Dr. Hanan al-Salih ile görüşüldü.

Yetim Vakfı Dış İlişkiler Koordinatörü Raşit Kıyılı, Qatar Charity’i ziyareti sırasında Yönetim Kurulu Başkanı Yousef bin Ahmad al-Kuwari ile görüştü ve kendisine teşekkür plâketi takdim etti.

Tenmiye Derneği’ni ziyareti sırasında Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür Dr. Naser Muhammed al-Ajami ile görüşüldü.

Kuveyt Vakıflar Bakanlığı’nı ziyaret sırasında Dış İlişkiler Sorumlusu ve Müsteşar Yardımcısı Mohammed Nasir al-Mutairi ile görüşüldü. Görüşme sonrasında Yetim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yılmaz, Mohammed Nasir al-Mutairi'ye teşekkür plâketi takdim etti.

Son Eklenenler

Yetimleri Koruma Federasyonu'nun Ziyareti

Yetimleri Koruma Federasyonu, Yetim Vakfı'nı ziyaret etti.

  • 30.11.2022

Yetim Vakfı'nın Kuveyt ve Katar Ziyareti

Yetim Vakfı, Kuveyt ve Katar’da bulunan bazı STK’ları ve resmî kurumları ziyaret etti.

  • 08.11.2022