Yetimleri Koruma Federasyonu'nun Ziyareti

Yetimleri Koruma Federasyonu, Yetim Vakfı'nı ziyaret etti.
30.11.2022 |
Yetimleri Koruma Federasyonu'nun Ziyareti

Yetimleri Koruma Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Cumana Habra, Yetimleri Koruma Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Salah Aljarallah ve Yetimleri Koruma Federasyonu Proje Müdürü İhsan Arslan vakfımızı ziyaret ettiler.

Konuklar Yetim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yılmaz, Yetim Vakfı Genel Sekreteri Mahmut Oğuz ve Yetim Vakfı Dış İlişkiler Koordinatörü Raşit Kıyılı tarafından ağırlandı. Yetim Vakfı’nın çalışmaları ve iki kurumun yetimler için hangi ortak paydalarda buluşulabileceği gibi konular üzerinde müzakere edildi.

Ziyaret sonrası Yetim Vakfı yönetim Kurulu Başkanı Murat Yılmaz tarafından kendilerine kurumsal hediyeler takdim edildi.

Son Eklenenler

Yetimleri Koruma Federasyonu'nun Ziyareti

Yetimleri Koruma Federasyonu, Yetim Vakfı'nı ziyaret etti.

• 30.11.2022

Yetim Vakfı'nın Kuveyt ve Katar Ziyareti

Yetim Vakfı, Kuveyt ve Katar’da bulunan bazı STK’ları ve resmî kurumları ziyaret etti.

• 08.11.2022