Duyuru : Çatalca Eğitim Kampüsü İnşaat Yapım İhalesi - Detay Bilgi Al

Yumak Ayı

110 ₺

Yetim annelerin yüreklerindeki sevgi ve hüznü bir araya getirerek ilmek ilmek ördükleri bu oyuncağı bir yetime hediye et. İyilik yolculuğumuza ortak ol.

Tag:

Yumak Ayı

İYİLİK GEMİSİ-AMUGURUMİ AYI

Merhaba. Benim adım Yumak. Bugün beni Küçük Oyuncaklar, Büyük Mutluluklar Kulübü’nden aradılar. Çocukların oyuncak ayıları çok sevdiğini, eğer kabul edersem beni bir çocuğun yanına gönderebileceklerini söylediler. Nasıl mutlu olduğumu anlatamam! Heyecandan ve sevinçten on beş defa teşekkür etmiş olabilirim. Telefonu kapatır kapatmaz bu müjdeyi hemen size vermek istedim. Çünkü bu haberi duyduğunuzda sizin de en az benim kadar mutlu olacağınızı biliyorum. Bir çocuğun sevdiği bir oyuncağa kavuşmasına kim mutlu olmaz! Şimdi ben de diğer arkadaşlarım gibi sabırsızlıkla sıramı bekleyeceğim ve o günün bir an evvele gelmesi için her gün dua edeceğim. Çocuklar oyuncaklara, oyuncaklar çocuklara, dünya da çocuk gülücüklerine kavuşmalı, öyle değil mi?

***
Hatay Reyhanlı’da Suriyeli annelerimiz ve Yetim Vakfı gönüllüleri tarafından başlatılan “İyilik Gemisi” projesi, 2019 yılından beri çocuklara ve ailelerine umut olmaya devam ediyor. Bu geminin tayfaları hem anneler hem de sevgili bağışçılarımız. Yolcular, tabii ki güzel çocuklarımız. Her şey onların daha güzel bir geleceğe yol alması için.

İyilik Gemisi, Yetim Vakfı tarafından yetim ailelerine yönelik düzenlenen ve gönüllülerce yürütülen Hayatı İdame Ettirme ve Psikososyal destek projesidir. #iyilikgemisi

Bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
instagram - @iyilikgemisi
twitter - @iyilikgemisi