Türkiye Akika Kurbanı
Hissedar Bilgisi 1
Kurbanımı/larımı kesmesi ve ihtiyaç sahiplerine dağıtması için vekaletimi/lerimi Yetim Vakfı'na veriyorum.
Hisse Adedi
Hisse Bedeli
₺11.000,00
Toplam Tutar
₺11.000,00

Yeni doğan çocuğun şükrünü ifa etmek için kesilen kurbana akika denir. Fukahanın çoğunluğuna göre akika kurbanı koyundan olabileceği gibi sığır ve deveden de kesilebilir. Aynı zamanda kişinin bizzat kendisi yerine getirebileceği gibi vekâlet vererek bir başkasına da kestirebilir.

Yetim Vakfı olarak akika kurbanlarınızı yetim, öksüz, terk edilmiş, kaybolmuş ve mülteci çocuklara, ailesinden zerre kadar şefkat ve sevgi görmeden büyüyen, dolayısıyla sosyal yetim saydığımız çocuklara ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyoruz.
Amacımız, en ücra, en sapa bir köyde de olsa, bütün yetimlere ulaşmak. Onların diğer çocuklarla aynı hayat şartlarına sahip olmasını sağlamak ve küçücük omuzlarındaki yükü kaldırmak; gücümüz yettiğince, ömrümüz olduğunca...

Türkiye Akika Kurban Bedeli: 11.000 ₺

Bunlar da ilginizi çekebilir