Türkiye Şükür Kurbanı
Hissedar Bilgisi 1
Kurbanımı/larımı kesmesi ve ihtiyaç sahiplerine dağıtması için vekaletimi/lerimi Yetim Vakfı'na veriyorum.
Hisse Adedi
Hisse Bedeli
₺11.000,00
Toplam Tutar
₺11.000,00

Şükür kurbanı, herhangi bir vesileyle Allah’a şükretmek için kesilen kurbandır. Bir kimse arzu ettiği bir amaca ulaştığında veya bir nimete nail olduğunda, bunun şükrünü eda etmek için şükür kurbanı kesebilir.

Yetim Vakfı olarak şükür kurbanlarınızı yetim, öksüz, terk edilmiş, kaybolmuş ve mülteci çocuklara, ailesinden zerre kadar şefkat ve sevgi görmeden büyüyen, dolayısıyla sosyal yetim saydığımız çocuklara ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyoruz.
Amacımız, en ücra, en sapa bir köyde de olsa, bütün yetimlere ulaşmak. Onların diğer çocuklarla aynı hayat şartlarına sahip olmasını sağlamak ve küçücük omuzlarındaki yükü kaldırmak; gücümüz yettiğince, ömrümüz olduğunca...

Türkiye Şükür Kurban Bedeli: 11.000 ₺

Bunlar da ilginizi çekebilir